…o de l’amor, l’univers i les creences.

L’origen

Publicada dins l’EP Un llarg hivern, la cançó musica fil per randa un conte de l’escriptor sabadellenc David Vila i Ros, inclòs en el seu llibre Roba estesa (Voliana Edicions, 2017).
En Pere va descobrir el conte durant la preparació de l’espectacle Paraules mogudes, que ambdós van passejar arreu de Catalunya entre els anys 2016 i 2018. Tot i que el títol definitiu del conte és Però saps que sí, originalment es titulava I penses que no, una denominació que Un tal Pere va decidir mantenir per a la cançó.


La lletra

Poesia narrada d’un univers en el que sempre es un plaer naufragar. L’amor és el motor del món i la cultura la nostra eina

Pere Traserra

El conte ens parla de l’amor, i ho fa des de la perspectiva d’un amor pur, apassionat (seria amor, sinó?). Cada paraula esdevé un cant a deixar-se portar per allò que sentim, per allò que sabem des del fons del cor, encara que la raó, la ment, miri de posar-hi tants obstacles com sigui possible. I és que, potser, això de pensar està sobrevalorat. Somiem, anhelem, estimem, siguem. Que sí, que l’amor és la resposta.

David Vila i ros

El video